Veelgestelde vragen

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij je een vergoeding ontvangt voor het genereren/aanbrengen van nieuwe klanten. In het geval van Button4life ontvang je iedere maand een vergoeding van 75 euro voor elke nieuwe deelnemer die jij aanbrengt via jouw digitale button, zolang deze deelnemer ook affiliate blijft. Je kunt nieuwe deelnemers motiveren om deel te nemen aan Button4life door jouw button online te delen op alle mogelijke online plaatsen zoals je email, je website, facebook, twitter, instagram, Whatsapp, etc. Als er uit het doorverwijzen van jouw relaties naar Button4life een deelname volgt dan ontvang jij hiervoor een maandelijkse vergoeding op je persoonlijke account.

Waarom hebben jullie het over het 'weggeven' van een 'betaalde' button?

Omdat de meeste mensen het erg spannend vinden om iets te ‘verkopen’ kunnen betalende deelnemers hun button in plaats daarvan geheel gratis weggeven aan anderen! Hierdoor geef je anderen de mogelijkheid om Button4Life een hele maand gratis uit te proberen. Pas na 30 dagen hoeven deelnemers de keuze te maken of ze betalend deelnemer willen worden of liever stoppen. Deelname is geheel vrijblijvend en per direct opzegbaar!

Is Button4life een piramidespel of multilevel marketing?

Nee. Button4life is affiliate marketing. Dat betekent dat je uitsluitend een vergoeding krijgt van degene die via jou ook een button heeft heeft geregistreerd en betalend deelnemer blijft. Bij multilevel marketing of een piramidespel ben je afhankelijk van andere gebruikers die onder jou vallen, omdat er meerdere lagen zijn. Bovendien zijn piramide systemen door de wet verboden.

Naar welk goed doel gaat het geld?

Button4life heeft Stichting Nationaal Hulp Fonds uitgekozen als goed doel. Deze stichting ondersteund bewindvoerders en schuldhulpverleners bij urgente hulpvragen voor haar cliënten. Wil je meer weten over deze stichting? Kijk dan even op de website van SNHF.

Mag iedereen deelnemen aan Button4life?

Ja. Iedereen die 18 jaar of ouder is mag deelnemen aan Button4life. Zelfs de oprichters, bestuurders, aandeelhouders, zakenrelaties, etc. mogen deelnemen omdat niemand enig voordeel kan behalen uit zijn of haar positie. Jouw netwerk bepaald wie er via jou lid wordt en dat geldt dan ook voor ieder ander. Uiteraard geldt dit zolang alle regels omtrent gedrag, wetten, fatsoen, etc. niet worden overtreden. Button4life behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren als men zich niet houdt aan de (spel)regels en/of normen die het bestuur, de overheid of directie heeft opgesteld, of die van rechtswege zijn opgesteld.

Is er een beperking aan het aantal mensen die via mijn button deelnemen?

Nee. Je mag net zoveel mensen enthousiast maken om ook een button te registreren als je wilt.

Mag ik mij uit laten betalen op een andere rekening dan die van mijzelf?

Nee. Wij kunnen uitsluitend betalingen verrichten op de bij ons bekende rekening. Dit is een wettelijke vereiste die ons van overheidswege is opgelegd en waar we geen uitzondering op mogen maken.

Ik wil wel het goede doel steunen via Button4life, maar ik hoef geen inkomsten te genereren via Button4life. Hoe kan ik deze inkomsten naar het goede doel storten?

In je account staat het vrij te besteden tegoed. Je hebt de keuze om dit tegoed op je eigen rekening te laten storten of (deels) naar Stichting Nationaal Hulp Fonds. Je bent dus helemaal vrij om met jouw tegoed te doen wat jij wilt. Button4life geeft uit privacyoverwegingen geen informatie aan derden over de besteding van jouw tegoed.

Wat is de opzegtermijn van mijn deelname aan Button4life?

Elke button wordt geregistreerd voor onbepaalde tijd en is indien je niet tevreden bent per direct opzegbaar. Houd er wel rekening mee dat het door jou gesteunde goede doel en degene die jou heeft aangebracht geen vergoeding meer ontvangen als jij je deelname opzegt. Daarnaast ontvang jij ook geen vergoeding meer van degene die via jou een goed doel steunt via Button4life. In je persoonlijke account kun je je deelname stopzetten.

Hoe lang krijg ik de maandelijkse affiliate vergoeding op mijn rekening gestort als iemand via mijn button deelneemt aan Button4life?

Zolang diegene deelneemt aan Button4life wordt elke maand de affiliate vergoeding op je rekening gestort. Alleen als diegene zijn of haar deelname opzegt, niet betaald of zijn betaling storneert, stopt de maandelijkse betaling aan jou, van die specifieke persoon. Van de eventuele andere affiliates die via jou deelnemen blijf je de vergoeding gewoon ontvangen.

Moet ik belasting betalen over mijn inkomsten die ik maandelijks ontvang?

Button4life geeft geen fiscale adviezen aan haar deelnemers. Dit omdat elke deelnemer een unieke fiscale positie heeft en wij hier geen standaard advies over kunnen geven. Elke deelnemer dient zelf te informeren of er enige belasting, onder welke titel dan ook verschuldigd is. Button4life aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor welke fiscale gevolgen die het niet of niet juist doen van de belastingaangifte van de deelnemers met zich meebrengt.

Mag ik mijn digitale button overal op het internet, social media, etc. plaatsen?

Zolang er geen wet, regel of verbod is die deze plaatsing verbiedt of belemmert, niet in strijd is met welke verordening dan ook, de goede zeden niet schendt of terrorisme of witwassen niet ondersteund, mag je deze overal plaatsen.

Worden mijn gegevens gebruikt voor reclame doeleinden?

Nee. Je gegevens blijven uitsluitend voorbehouden aan Button4life en/of aan Button4life gelieerde ondernemingen of (rechts)personen. Je gegevens kunnen gebruikt worden om meldingen te doen of relevante informatie te verstrekken die betrekking hebben op de website of daarmee samenhangende doelstellingen. Je gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Hoe lang blijven mijn gegevens bewaard?

Je gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk is voorgeschreven. Mocht je om welke reden dan ook willen dat je gegevens worden verwijderd nadat je je deelname hebt beëindigd, dan kun je een schriftelijk verzoek indienen. Dit verzoek kan gestuurd worden naar info@button4life.com

Is Stichting Nationaal Hulp Fonds een erkend goed doel?

Ja. SNHF is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling) en voldoet daarmee aan alle voorwaarden.

Persoonlijke button
€100,-
Prijs per maand
(1e maand gratis)
€0,-
* Na aanvraag duurt het enkele dagen voor de uitbetaling door ons is verwerkt
Uitbetaling aanvragen?
Wil je je tegoed of een deel van je tegoed doneren aan het goede doel? Vul dan hier het bedrag van je donatie in
Een donatie doen?

  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJ1dHRvbjRsaWZlLmNvbS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvdmlkZW8ubXA0IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
  Bedankt!
  We hebben je verzoek tot uitbetaling ontvangen. Wij maken dit bedrag over naar het bij ons bekende bankrekeningnummer. Zodra je tegoed door ons is uitbetaald zullen je verdiensten weer op 0,- staan.
  €0,-
  * Na aanvraag duurt het enkele dagen voor de uitbetaling door ons is verwerkt
  Uitbetaling aanvragen?
  Wil je je tegoed of een deel van je tegoed doneren aan het goede doel? Vul dan hier het bedrag van je donatie in
  Een donatie doen?