Over ons

Button4Life is ontstaan door de behoefte van de oprichters om een passief maandelijks inkomen te genereren om zo onbezorgd te kunnen leven. De herinnering van een onbezorgd leven van een van de oprichters gaat terug naar zijn jeugd (de jaren 80) met muziek van Doe Maar, spijkerjasjes en de buttons die daar rijkelijk op gespeld zaten. Dat gevoel van (financiële) zorgeloosheid moest terugkomen.

Het ‘dragen’ en weggeven van een button de sleutel naar een zorgeloze toekomst
Door een virtuele button te verbinden aan een affiliate marketing systeem* heeft iedereen die gebruik maakt van Button4life een gelijke positie om geld te verdienen door zijn of haar button online te dragen en/of te delen. Niemand staat boven een ander waardoor er geen sprake is van een pyramide. Het is een NETWERK! En iedereen heeft een netwerk en kan door gebruik te maken van zijn of haar netwerk een passief inkomen genereren. Samen met Button4Life bied je de mensen in jouw netwerk de zelfde mogelijkheid om een passief inkomen te genereren. Bij Button4Life zijn we ons er van bewust dat we elkaar nodig hebben. Vandaar de uitspraak: Help jezelf, help een ander.

Maatschappelijk ondernemen is een voorwaarde
Bij het ontwikkelen van het Button4Life affiliate marketing systeem was één ding duidelijk. Er moest maatschappelijk verantwoord worden ondernomen. Om die reden moest er een goed doel worden gesteund. De keuze is gevallen op Stichting Nationaal Hulp Fonds. Een organisatie die kansarmen helpt in eigen land. 25% van elke weggegeven button gaat naar deze stichting. Zo blijft er een riante 75% per weggegeven button over voor jou als gebruiker en steun jij samen met andere gebruikers van Button4Life veel mensen die het echt heel hard nodig hebben. Geld verdienen en ook nog eens je karmapunten gescoord. Wat wil je nog meer!

*Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders(Button4Life) hun partners (affiliates)(in dit geval jij als eigenaar van een button) belonen voor de introductie van betalende deelnemers (zoals in dit geval voor elke button) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door zijn of haar button te plaatsen op hun website, social media of door te sturen via de mail of WhatsApp. Als er uit het weggeven van buttons / introduceren van nieuwe deelnemers aan Button4Life een betalende deelnemer komt, ontvangt de affiliate hiervoor een maandelijkse vergoeding van Button4Life.

Persoonlijke button
€100,-
Prijs per maand
(1e maand gratis)
€0,-
* Na aanvraag duurt het enkele dagen voor de uitbetaling door ons is verwerkt
Uitbetaling aanvragen?
Wil je je tegoed of een deel van je tegoed doneren aan het goede doel? Vul dan hier het bedrag van je donatie in
Een donatie doen?

  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJ1dHRvbjRsaWZlLmNvbS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvdmlkZW8ubXA0IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
  Bedankt!
  We hebben je verzoek tot uitbetaling ontvangen. Wij maken dit bedrag over naar het bij ons bekende bankrekeningnummer. Zodra je tegoed door ons is uitbetaald zullen je verdiensten weer op 0,- staan.
  €0,-
  * Na aanvraag duurt het enkele dagen voor de uitbetaling door ons is verwerkt
  Uitbetaling aanvragen?
  Wil je je tegoed of een deel van je tegoed doneren aan het goede doel? Vul dan hier het bedrag van je donatie in
  Een donatie doen?